Váltás akadálymentesített változatra
fejléc
ünnep
 


Nyíregyházi Egyházmegye

Miskolci Apostoli Exarchátus

Máriapócs

Szent Lukács Szeretetszolgálat

Szent Atanáz Hittdományi Főiskola

Szeminárium

Szent Atanáz Kegytárgybolt

Görögkatolikus cigánypasztoráció

Tudásolimpia

Örökségünk kutatócsoport

Szeretettár

Diakónus

MKPK

parochia.hu

magyarkurir.hu

Keresztény Élet

Katolikus Rádió

Szent István Rádió

Bonum TV


Télűző farsangi mulatság Nyíracsádon

Télűző farsangi mulatság Nyíracsádon

2013. február 11., hétfő

A nagyböjt kezdete előtti utolsó hétvégén igazán parádés farsangi mulatsággal űzték a telet Nyíracsádon a Szent Piroska Görögkatolikus Általános Iskolában. Idén először az alsó és felső tagozatosok külön napon mutatták be jelmezes produkcióikat a szülőkből, pedagógusokból, diákokból álló közönségnek.

Február 7-én délután az alsó tagozatosok töltötték be a helyi művelődési ház nagytermét, aztán szép sorjában léptek színpadra az osztályok a nagy izgalommal összeállított zenés táncos darabokkal. Az elsősök hawai tánca igazán vérpezsdítő kezdet volt, majd jött az „iskoláscsoport”, az angyalok és az ördögök. Kígyózott a színpadon a kínai sárkány, indiáncsapat, majd a hupikék törpikék járták a táncot, végül pedig egy egész cirkuszi előadásnak is részesei lehettünk.

Másnap a felső tagozatos osztályok következtek, náluk a humor és a tánc játszotta a főszerepet. Láthattunk mókás iskolai napot, bolondos szmájlikat, megidézték Michael Jacksont, a swing fénykorát, és megannyi parádés táncos produkciónak tapsolhatott még a közönség. A diákok legnagyobb örömére a pedagógusok is jelmezbe bújtak, s nem maradtak ki a mulatságos jelenetekből. A leglátványosabb produkciókat tortával jutalmazta a zsűri, de senki sem távozott üres kézzel a télűző farsangi mulatságról.

Kedves Györgyné Zilahi Enikő


Megújulunk!


Ajánlott facebook oldalak:

lablec

emft_eu uszt hu-ro nka emft_eu

Letölthető pályázati dokumentumok

© Hajdúdorogi Egyházmegye

Impresszum Kapcsolat