Váltás akadálymentesített változatra
fejléc
ünnep
 


Nyíregyházi Egyházmegye

Miskolci Apostoli Exarchátus

Máriapócs

Szent Lukács Szeretetszolgálat

Szent Atanáz Hittdományi Főiskola

Szeminárium

Szent Atanáz Kegytárgybolt

Görögkatolikus cigánypasztoráció

Tudásolimpia

Örökségünk kutatócsoport

Szeretettár

Diakónus

MKPK

parochia.hu

magyarkurir.hu

Keresztény Élet

Katolikus Rádió

Szent István Rádió

Bonum TV


Farsang Szakolyban

Farsang Szakolyban

2013. február 13., szerda

Intézményünkben a hagyományokhoz híven megrendeztük a farsangot 2013. február 04-én. Ellátottaink és segítőik ötletes, kreatív és személyre szabott jelmezekkel emelték a farsang színvonalát, mely elődöntője volt a nemzetközi farsangnak. Meglepetésként vonultak fel saját jelmezeikben a dolgozóink gyerekei, unokái, melynek nagy sikere volt. Jelmezverseny után a zsűri értékelte a produkciókat, majd farsangi csőröge elfogyasztása és farsangi bál következett. Nagyon jó hangulatban telt el a nap.

Ezt követően 2013. február 06-án a II. Nemzetközi Farsangi Bál és Jelmezverseny megrendezésére került sor. Meghívott vendégeink érkeztek a marosvécsi (Erdély), az ekecsi (Szlovákia), kecskeméti, zsirai, tarpai, bélapátfalvai, debreceni, hajdúnánási, máriapócsi, pusztataskonyi intézményekből.

Intézményünk és vendégeink is ötletes, színvonalas jelmezekkel és produkciókkal készültek. Már néhány éve hagyomány, hogy a dolgozók meglepetés tánccal színesítik a farsangot.

Messziről érkező vendégeink már a rendezvény előtti napon megjöttek, ismerkedéssel és táncos-zenés mulatsággal töltötték a nap többi részét.

Vendégeink és ellátottaink nagy lelkesedéssel, izgalommal készültek a fellépésre.

A sikeres jelmezfelvonulás után minden résztvevő egyenlő jutalmazásban részesült, ajándéktárgyakat és emléklapot, csoportonként egy tortát kaptak. Ezt követően mindenki jóízűen fogyasztotta el a farsangi fánkot, majd báli mulatság vette kezdetét.

Hagyományaink megtartása és a további sikeres rendezvény reményében jövőre ismét találkozunk.


Megújulunk!


Ajánlott facebook oldalak:

lablec

emft_eu uszt hu-ro nka emft_eu

Letölthető pályázati dokumentumok

© Hajdúdorogi Egyházmegye

Impresszum Kapcsolat