Történelemből, matematikából és informatikából is lehet jelentkezni a Tudásolimpiára
2016.szeptember 2., péntek

A Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola ebben az évben is meghirdeti a „Görögkatolikus Tudásolimpia” elnevezésű levelezős tanulmányi versenyt, melynek célcsoportját azok a diákok jelentik, akik a 2016/2017. tanévben 7-8., illetve 9-10. évfolyamba járnak. Történelemből a 7-8.évfolyamos és a 11-12.évfolyamosoknak szól a verseny. Angol, német és olasz nyelvekből, liturgikus ismeretekből, magyar nyelvtanból, matematikából, történelemből és informatikából lehet jelentkezni 2016. szeptember 5. és szeptember 25. között. 

A jelentkezés módja:

1.    Egyéni jelentkező esetén:

a jelentkező neve, címe, telefonszáma, évfolyama, illetve a választott tantárgy pontos megjelölésével postai úton a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola címére: 4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor u. 13-15. vagy e-mailben a tudasolimpia@szentatanaz.hucímre.

2.    Intézményi szintű jelentkezés esetén:

Görögkatolikus iskoláink számára részletes tájékoztatót küldünk a jelentkezés módjáról. A versenybe újonnan belépő intézmények részéről egy megerősítő e-mailt kérünk a versenyen való részvételi szándékról a tudasolimpia@szentatanaz.hu  címre 2016. szeptember 20-ig. 

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket! 

Inántsy-Pap Ágnes

SZAGKHF lektorátus vezető