Új mottó, új arculat és új fővédnök - startolt a 2016-os 72 óra regisztrációja!
2016.szeptember 12., hétfő

ADD MAGAD! Tapasztald meg idén is az önzetlen segítségnyújtás örömét, és vegyél részt barátaiddal a 72 órában! Már várják a csapatok jelentkezését! Október 6-9. között kilencedik alkalommal rendezik meg ezt a nagyszabású, országos önkéntes ifjúsági akciót. Ennek keretében országszerte fiatalok csoportjai 72 órán, azaz három napon keresztül folytatnak szociális, karitatív vagy fejlesztő, építő tevékenységeket különböző helyszíneken, a legkülönbözőbb módon segítve a rászoruló embereken és környezetükön.

A regisztráció elindítása mellett még több jó hírrel szolgálnak a szervezők: 

1. Add Magad! Új szlogennel és arculattal startol az idei 72 óra 

„Aranyom, ezüstöm nincs, de amim van, neked adom.” Apcsel 3,6 

Az önzetlen önátadásban találhatjuk meg valódi önmagunkat. Nem kell gazdagnak lennünk, hogy segíteni tudjunk másokon - erre emlékeztet az idei 72 óra új szlogenje, bibliai mottója. Az új, színes arculat pedig azt szeretné kifejezni, hogy hétköznapi emberekből is lehetnek "angyalok", ha bármilyen egyszerű feladatot képesek szívvel-lélekkel, önzetlenül végezni másokért. 

2. Idei fővédnökünk: Bocskor Bíborka! 

Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground énekesnője örömmel vállalta el a felkérést, hiszen saját életének is szerves része az önkéntes munka. Bíborka végig velük lesz az akció alatt: a központi rendezvényeken is találkozhattok vele, a budapesti megnyitón pedig zenekarával együtt exkluzív koncertet ad! 

Várjuk az egyházközségek, szociális intézmények és iskolák jelentkezését! 

Regisztrálni Vadász Viktóriánál lehet: + 36 30 768 7821-es telefonszámon, vagy e-mailben: hepi@hd.gorogkatolikus.hu

Hajdúdorogi Főegyházmegye